Sunrider_Fly
Thymoquin_Fly

פסטה עם טופו חומוס מוקפץ בפסטו ירוקים ועגבניות שרי

מאת: אולגה טוכשר
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: אולגה טוכשר

Nikui_IN

מצרכים ל-2 מנות:

פסטו ירוקים:

1 צרור עלי פטרוזיליה

1 צרור עלי כוסברה

2-3 שיני שום

2-3 כפות שמן זית

¼ כפית מלח

טופו מוקפץ:

1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"

2 כפות שמן

10-12 עגבניות שרי, חצויות

מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה:

1/2 חבילה פסטה – רצוי מסולסלת מכל סוג (פוזילי, רדיאטורי וכו'). מבושלת במים, ע"פ הוראות היצרן.

 

הכנה:

  1. מכינים את פסטו הירוקים: שמחם במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
  2. חותכים את טופו החומוס לקוביות בגודל של כ-2 על 2 ס"מ.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
  4. מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
  5. מגישים מיד על מצע פסטה מוכנה.

המתכון באדיבות משק ויילר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו