ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

KPLUS_FLYR

Powered by WP Bannerize

פסטה עם טופו חומוס מוקפץ בפסטו ירוקים ועגבניות שרי

מאת: אולגה טוכשר

צילום: אולגה טוכשר

מצרכים ל-2 מנות:

פסטו ירוקים:

1 צרור עלי פטרוזיליה

1 צרור עלי כוסברה

2-3 שיני שום

2-3 כפות שמן זית

¼ כפית מלח

טופו מוקפץ:

1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"

2 כפות שמן

10-12 עגבניות שרי, חצויות

מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה:

1/2 חבילה פסטה – רצוי מסולסלת מכל סוג (פוזילי, רדיאטורי וכו'). מבושלת במים, ע"פ הוראות היצרן.

 

הכנה:

  1. מכינים את פסטו הירוקים: שמחם במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
  2. חותכים את טופו החומוס לקוביות בגודל של כ-2 על 2 ס"מ.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
  4. מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
  5. מגישים מיד על מצע פסטה מוכנה.

המתכון באדיבות משק ויילר.

השאירו תגובה: