Liat_Fly
LiveWell_Fly

פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

מתכון קל הכנה לימי השגרה ולשבועות
Liat_IN

מתכון למנה יפיפייה וטעימה: פסטה עם אבוקדו! פסטה פטוצ'יני עם עגבניות שרי ופרוסות אבוקדו, תענוג לחיך. המנה טבעונית ויכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות.

 

חזרה נעימה לשגרה וחג שמח!

מצרכים (לכ-4 מנות):

1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כף שמן אבוקדו

1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים ומסננים.
  2. חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.
  3. מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.
  4. שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים. ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.
  5. פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.

 

המתכון באדיבות  "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים תוצרת חקלאי גרנות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו