SA_FLY
KETO_MIGDAL

פירה דלורית עם טחינה אתיופית ועשבי תיבול

בחרתם את החלק הבשרי או העיקרי בארוחת הצהריים, אבל נמאס לכם מהתוספות השגרתיות? רוצים לגוון מהאורז והפסטה? כדאי שתנסו מתכון פשוט לפירה דלורית עם טחינה אתיופית ועשבי תיבול.

צילום: הדס ניצן

מנה טבעונית, מזינה ומלאת טעם

מצרכים:

  1. דלורית גדולה
  2. חצי לימון
  3. עלי אזוב (טרי/יבש)
  4. טחינה אתיופית גולמית רגילה או מלאה
  5. מלח ופלפל

 

SA_250

אופן ההכנה:

 

המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית.

השאירו תגובה: