loading
loading

פיצה לא שגרתית על בסיס ברוקולי וקמח שקדים

מאת: המתכון באדיבות המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
לכבוד יום הפיצה הבינלאומי שחל היום (9 בפברואר), קבלו מתכון לפיצה עשירה בערכים תזונתיים שתוכלו להכין בקלות בתנור הביתי
פיצה לא שגרתית. צילום: יח"צ Beko

פיצה לא שגרתית. צילום: יח"צ Beko

loading

פיצה כזו עוד לא אכלתם! טעימה, מזינה ושוברת שגרה…

ולא פחות חשוב – היא כל כך קלה להכנה.

למתכוני פיצה נוספים:

פיצת כרובית

פיצה על בסיס טחינה גולמית

פיצה ביתית ללא שמרים

מתכון פיצה לא שגרתית על בסיס ברוקולי וקמח שקדים

מצרכים לבצק:

ברוקולי טרי או שקית ברוקולי קפוא שהופשר

בטטה

כוס קמח שקדים

כף בזיליקום

כף אורגנו יבש

מעט מלח ופלפל

3 ביצים (עדיף ביצי חופש אורגניות)

חופן אספרגוס

כף קמח פשתן (אפשר גם בלי)

100 גרם גבינת פרמז'ן

ריחן טרי

מצרכים לממרח:

2 אבוקדו בשלים

2 כפות שמן זית

כף חרדל

כף חומץ תפוחים

מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200°.

חותכים את הברוקולי וטוחנים במעבד מזון.

כאשר מתקבלות חתיכות בגודל של גרגרי אורז, מעבירים את הברוקולי לקערה.

מגררים את הבטטה ומוסיפים לקערה.

מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק, מלבד הפרמז'ן והאספרגוס.

לשים לבצק אחיד, משטחים על נייר אפייה ואופים כ-25 דקות.

מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים את הפרמז'ן והאספרגוס ואופים למשך כ-10 דקות נוספות.

בינתיים, מכינים את ממרח האבוקדו:

מועכים את האבוקדו ומערבבים היטב עם שאר המצרכים.

מגישים את הפיצה ולצידה ממרח האבוקדו.

בתיאבון!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו