Alternative_Migdal
ECO_C_Migdal

פודינג תפוחים מקרוביוטי

מאת: פיליס גלזר

פודינג תפוחים מקרוביוטי (ללא ביצים, מוצרי חלב או גלוטן)

קינוח אידיאלי לאנשים שאוהבים מתוק אבל שונאים מתוק מדי או רוצים להימנע
משימוש בסוכר. את מיץ התפוחים אפשר להכין מתרכיז קצת יותר מרוכז מהרגיל (ולכן
יותר מתוק), אך הכי טוב, אם יש לכם סוחט מיץ, להכין אותו מתפוחים טריים או לקנות מיץ
תפוחים סחוט מתפוחים טריים (מומלץ של חברת "קשת", משווק ע"י חברת "לחם השדה" ).
שאפשר להשיג בחנויות טבע.

 

מצרכים ל-4 מנות

Alternative_Article

 

2 כוסות מיץ תפוחים (עדיף סחוט טרי של קשת)
½ 2 כפות דבש או סירופ מייפל  אמיתי
½ 2 כפות קוזו*  או קורנפלור
2 כפות מים
¼ כוס טחינה גולמית (לא מומלץ מטחינה מלאה)
שומשום ו/או שומשום שחור קלוי או רגיל לקישוט (לא הכרחי)

 

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן, מחממים מיץ תפוחים לרתיחה.
2. מוסיפים דבש או סירופ מייפל.
3. בצלוחית קטנה מערבבים קוזו או קורנפלור ומים. בוחשים לתוך המיץ
החם ומבשלים על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה. יוצקים לבלנדר ומוסיפים את  הטחינה. מעבדים על מהירות נמוכה עד שהתערובת חלקה.
4. יוצקים ל-4 כוסות קטנות (אני אוהבת להשתמש בכוסות תה מרוקאיות) או קערה קטנה, מפזרים קצת שומשום מלמעלה אם רוצים , מביאים לטמפרטורת החדר  ומצננים.

השאירו תגובה: