keshet_flytop

Powered by WP Bannerize

ecosapp_vitamined3

Powered by WP Bannerize

עוגת תפוחים לראש השנה

מאת: - ייעוץ תזונתי אינטגרטיבי לבעיות עיכול, מחלות אוטואימוניות, אלרגיות למזון ובעיות בבלוטת התריס.
גלי הנדל, גלי, יועצת לאורח חיים בריא, חולקת מתכון שעובר במשפחה של בעלה כבר שנים והיא שיכללה אותו כך שלא יכיל גלוטן וסוכר

פאי תפוחים של משפחת הנדל (תבנית עגולה 26)
3 תפוחי גרני סמיט קלופים וחתוכים לפרוסות
3 כפות יין אדום / רום
3 ביצים אורגניות
⅔ כוס קמח קוקוס
⅔ כוס קמח שקדים
⅔ כוס קמח טפיוקה
1 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה / palm shortening
1 כוס מייפל אמיתי / סוכר קוקוס טבעי
מעט תמצית וניל אמיתית
1 כפית קינמון
קורט מלח אטלנטי
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה ללא גלוטן (לא חובה, אני לא שמה כי יש בה תירס תמיד)

הכנה –
מחממים תנור ל- 180 מעלות. משרים את התפוחים הפרוסים והקלופים ביין אדום / רום וקינמון למשך 30 דקות (עדיף 1 שעה+ ). מכינים את הבלילה: מערבבים את הקמחים עם המלח, הקינמון, תמצית וניל, שומן מומס, 1 כוס סוכר קוקוס,  1/2 כפית סודה לשתיה, מוסיפים 3 ביצים מערבלים לבלילה.. מסדרים את התפוחים בתבנית פאי גדולה בפרוסות (כמו לטארט טאטן). אופים רק את התפוחים בתנור למשך 15 דקות, מקררים. שופכים מעל את הבלילה ואופים עוד 40 דקות.מקררים והופכים את העוגה על צלחת רחבה.

גלי תעביר בתאריך 05.10 סדנה על תזונה לבלוטת התריס.

צרו קשר עם גלי הנדל
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: