bari14_Fly
Nadar_Fly

עוגת פרג ללא קמח

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
עוגה מפנקת, קלה להכנה וגם בריאה, שתשדרג את משלוח המנות שלכם ותוסיף לו ערך תזונתי

תמונה: אפרת נבון

bari14_In

הרכיבים ל-12 מנות

אופן ההכנה

1. מקציפים ביצים לא מופרדות עם הסילאן או נקטר הקוקוס במשך 10 (!) דקות.
2. מוסיפים בעדינות ובהדרגה את יתר החומרים ומערבבים לאט.
3. שמים בשתי תבניות מאורכות קטנות.
4. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה.

לשידרוג (הטעם) ניתן להוסיף כוס שוקולד צ'יפס בסוף ההכנה, לפני שמניחים בתבנית. אני אוהבת "להכין" לבד את השוקולד צ'יפס על ידי קיצוץ שוקולד מריר 70% לחתיכות קטנטנות.

אפשר לצפות בקרם שוקולד מהיר שמכינים מרבע כוס שמן קוקוס + רבע כוס מייפל + רבע כוס קקאו. מערבבים היטב ומצפים את העוגה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו