supherb_Fly
PassoverFocus_Fly

עוגת סילאן חגיגית וטבעונית מקמח כוסמין מלא

מאת: נטלי שוינקלשטיין
זמן קריאה: < 1 דקה
בכוסמין יש כמות גלוטן קטנה, הוא מתעכל בקלות, ומשביע לאורך זמן רב יותר - עוגה מושלמת

(צילום: נטלי שוינקלשטיין)

PassoverFocus_IN

מתאים לתבנית חור עגולה 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק

המרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את החומרים היבשים ואז מוסיפים את הרטובים. מערבבים היטב עד למרקם חלק.

משמנים את התבנית ושמים את תכולת המלית ומעבירים לאפייה.

תבנית חור עגולה לאפות 45–50 דקות או כאשר קיסם יוצא יבש. תבניות אינגליש קייק לאפות כ-20 דקות או כאשר קיסם יוצא יבש.

לאחר האפייה נותנים לעוגה להצטנן לגמרי, הופכים אותה ומזליפים מעליה סילאן בעזרת מזלג.

* לעוגת אינגלייש קייק בודדת השתמשו בחצי מהכמויות הרשומות במתכון.

* העוגה בהשראת המתכון של אנונימוס.

נטלי שוינקלשטיין, נטורופתית טבעונית, מומחית לרפואה טבעית למשפחה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו