KAL_FLY
eco_2020_FLY

עוגת סילאן חגיגית וטבעונית מקמח כוסמין מלא

מאת: נטלי שוינקלשטיין
בכוסמין יש כמות גלוטן קטנה, הוא מתעכל בקלות, ומשביע לאורך זמן רב יותר - עוגה מושלמת
עוגה טבעונית

(צילום: נטלי שוינקלשטיין)

מתאים לתבנית חור עגולה 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק

המרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את החומרים היבשים ואז מוסיפים את הרטובים. מערבבים היטב עד למרקם חלק.

KAL_250

משמנים את התבנית ושמים את תכולת המלית ומעבירים לאפייה.

תבנית חור עגולה לאפות 45–50 דקות או כאשר קיסם יוצא יבש. תבניות אינגליש קייק לאפות כ-20 דקות או כאשר קיסם יוצא יבש.

לאחר האפייה נותנים לעוגה להצטנן לגמרי, הופכים אותה ומזליפים מעליה סילאן בעזרת מזלג.

* לעוגת אינגלייש קייק בודדת השתמשו בחצי מהכמויות הרשומות במתכון.

* העוגה בהשראת המתכון של אנונימוס.

נטלי שוינקלשטיין, נטורופתית טבעונית, מומחית לרפואה טבעית למשפחה

השאירו תגובה: