Elima_01

Powered by WP Bannerize

yeter

Powered by WP Bannerize

מתכון לעוגת גבינה ללא גבינה

מאת: ד"ר אסתר מנחם
מעוניינים להכין עוגת גבינה שתתאים לרגישים ללקטוז, טבעונים וכל מי שמעוניין בחלופה מיוחדת? העוגה הזו טעימה ומרשימה, בלי טיפת חלב
עוגת גבינה מרשימה ללא חלב

עוגת גבינה מרשימה ללא חלב. צילום: רוני אלתר

קשיו יכול להיות תחליף נפלא לגבינות. מקור מצוין לחלבון צמחי, סיבים, נוגדי חמצון, מינרלים ומגנזיום. תורם לבריאות הלב, מרגיע ומרפה שרירים, מחזק עצמות, שומר על בריאות העור השיער ורקמות החיבור.

החומרים: לתחתית

 

למלית "הגבינה"

 

לציפוי פירות

 

הוראות הכנה:

  1. להכניס מקדמיה, תמרים ומלח למעבד מזון, לטחון גס
  2. לשמן תבנית עגולה עם פתיתי הקוקוס
  3. להוסיף מעל הקוקוס ולהדק את תערובת המקדמיה/אגוזי מלך
  4. לטחון היטב בבלנדר את כל מרכיבי המלית עם כמות מינימלית של מים  ולצקת מעל
  5. להכניס לפריזר למשך שעה עד שיתקשה
  6. לטחון תות שדה ותמרים בבלנדר, לשפוך מעל העוגה ולהחזיר לפריזר לפחות לחמש שעות
  7. לפני ההגשה – להפשיר לפחות חצי שעה

 

עוגת גבינה מפנקת וטבעונית

עוגת גבינה מפנקת וטבעונית. צילום: רוני אלתר

המתכון באדיבות ד"ר אסתר מנחם, מטפלת ורכזת תחום נטורופתיה ופרחי באך בכללית רפואה משלימה רשת המרפאות הגדולה בישראל.

השאירו תגובה: