Mankai_Migdal
Taubread_Migdal

עוגיות טעימות ומושלמות למניקות

מאת: אורטל ברובין-חן
העוגיות הטעימות הללו יכולות להגביר את תפוקת החלב בזכות מרכיבים גלקטוגוגים (מעודדי ייצור חלב) והן מושלמות גם לקהילת השואבות חלב (בין אם שואבת בלעדית ובין אם שואבת מידי פעם בעבודה)
עוגיות לעידוד הנקה

טעימות ומעודדות את ייצור החלב. צילום: רוני אלתר

אם את מניקה, את בוודאי מחפשת פתרון נוח לנשנושים שאפשר לאכול בזמן ההנקה. העוגיות האלו מושלמות ועשירות ברכיבים מזינים.

רכיבים:

1 כוס קמח כוסמין מלא
1.5 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר קנים
2 כפות שמרי בירה
1 כפית נבט חיטה
1 כף זרעי פשתן טחונים טרי
1 כפית אבקת אפייה
מעט קינמון
קורט מלח
2 כפות טחינה גולמית
רבע כוס אגוזים או שקדים או גרעיני דלעת טבעיים – לטעמך
רבע כוס חמוציות או, לשובבות, רבע כוס שוקולד צ'יפס איכותי
קצת יותר מרבע כוס מים
(קמח כוסמין עשוי להזדקק למעט יותר מים בקיץ, חושי את מרקם הבלילה)

 

Mankai_Article

הכנה

 

המתכון פורסם לרגל שבוע עידוד הנקה הבינלאומי שמתקיים מידי שנה בסוף אוגוסט והוא מוגש באדיבות אורטל ברובין-חן נטורופתית בכללית רפואה משלימה, קריית השרון.

השאירו תגובה: