supherb_Fly
PassoverFocus_Fly

עוגיות טעימות ומושלמות למניקות

מאת: אורטל ברובין-חן
זמן קריאה: < 1 דקה
העוגיות הטעימות הללו יכולות להגביר את תפוקת החלב בזכות מרכיבים גלקטוגוגים (מעודדי ייצור חלב) והן מושלמות גם לקהילת השואבות חלב (בין אם שואבת בלעדית ובין אם שואבת מידי פעם בעבודה)

טעימות ומעודדות את ייצור החלב. צילום: רוני אלתר

supherb_IN

אם את מניקה, את בוודאי מחפשת פתרון נוח לנשנושים שאפשר לאכול בזמן ההנקה. העוגיות האלו מושלמות ועשירות ברכיבים מזינים.

רכיבים:

1 כוס קמח כוסמין מלא
1.5 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר קנים
2 כפות שמרי בירה
1 כפית נבט חיטה
1 כף זרעי פשתן טחונים טרי
1 כפית אבקת אפייה
מעט קינמון
קורט מלח
2 כפות טחינה גולמית
רבע כוס אגוזים או שקדים או גרעיני דלעת טבעיים – לטעמך
רבע כוס חמוציות או, לשובבות, רבע כוס שוקולד צ'יפס איכותי
קצת יותר מרבע כוס מים
(קמח כוסמין עשוי להזדקק למעט יותר מים בקיץ, חושי את מרקם הבלילה)

 

הכנה

 

המתכון פורסם לרגל שבוע עידוד הנקה הבינלאומי שמתקיים מידי שנה בסוף אוגוסט והוא מוגש באדיבות אורטל ברובין-חן נטורופתית בכללית רפואה משלימה, קריית השרון.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו