himalayaKrem_Fly
Nikui_Fly

סלט עגבניות שרי וכרובית

מאת: רותם ברנר
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון לסלט צבעוני, קליל בקיבה וקל להכנה. נהדר כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית

להתענג עליה. כרובית (רותם ברנר)

Nadar_IN

המרכיבים

20-25 עגבניות שרי בצבעים שונים חתוכות לחצאים (ניתן כמובן להשתמש רק בעגבניות אדומות )

1/2 כרובית חתוכה לפרחים

עלים מ3-4 גבעולי נענע

חופן צנוברים קלויים

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מעט מלח גס

פלפל, מלח

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל 200 מעלות.

2. מפרידים את הכרובית לפרחים, שוטפים היטב. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.

3. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הכרובית האפויה, את הנענע ואת הצנוברים, מתבלים ומערבבים לאיחוד טעמים.

* ניתן לוותר על שלב אפיית הכרובית ולשלב אותה טרייה בסלט.

*את הצנוברים ניתן להחליף באגוזי מלך, בפקנים או בשקדים קלופים.

רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו