Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

ecosapp_vitamined3

Powered by WP Bannerize

סלט סובה, טופו וירקות ירוקים בסויה ושומשום

מאת: עדי סוקול-קצירי ושלי לרון אברהם

רכיבים-
חבילת אטריות סובה/ אטריות שעועית/ אטריות סויה, מבושלות לפי הוראות יצרן ומצוננות.
כוס שעועית ירוקה חלוטה
כוס אפונה ירוקה
1 זוקיני חתוך לקוביות
חצי כוס בצל ירוק קצוץ חלק לבן וירוק
טופו במרינדה: חבילה טופו אורגני )300 גרם, חתוך לקוביות(
כפית שמן שומשום, 2 כפות סויה איכותית, כפית מייפל טהור
תיבול: 2 כפות סויה, כפית שמן שומשום, כף מיץ לימון
2 כפות קשיו טבעי קצוץ גס
הכנה-
מערבבים את חומרי המרינדה עם הטופו ומשרים לחצי שעה עד 4 שעות.
עם 2 כפות שמן זית מקפיצים את קוביות הזוקיני כדקה עד שמתחיל מעט להתרכך. מוסיפים שעועית
ירוקה, אפונה ואת הטופו עם הנוזלים ומקפיצים.
מוסיפים את האטריות המבושלות, בצל ירוק, את התיבול ומערבבים היטב.
טועמים תיבול ומגישים עם מעט שומשום מעל. (אפשר גם בוטנים או קשיו).

המתכון באדיבות עדי סוקול-קצירי, מנכ"ל – בחברה בריאה, יועצת בריאות ותזונה אינטגרטיבית ושלי לרון אברהם. המתכון עולה כחלק מאירוע בריאות שנערך בשיתוף Eatwell  ובנק הפועלים בדצמבר 2018.

השאירו תגובה: