loading
loading

סלט מאש וירוקים

מאת: תום מטבח משמח
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון לסלט שמשלב בין ערכים תזונתיים מנצחים לטעם עשיר בעשבי תיבול
סלט_מאש_קערה

סלט מאש עשיר בערכים תזונתיים ובטעם. צילום: שגית הלל

loading
המאש הוא לא סתם קטניה עם שם חמוד, מדובר בתוספת תזונתית משמעותית שיכולה לשדרג לכם את התפריט. הסלט הזה משדרג אותה עם עשבי תיבול ותוספות בריאות וטעימות במיוחד

מרכיבים

הוראות הכנה
את המאש להשרות בשפע מים כשעה, לסנן ולהעביר לסיר.
לבשל בשפע מים כעשרים דקות, עד למרקם נגיס
את עשבי התיבול לשטוף, לייבש ולקצוץ דק
את תערובת האגוזים קולים 2 דקות על מחבת חמה. 

בקערה לערבב את כל המרכיבים ולתבל, לטעום ולתקן תיבול.

ניתן לאכול קר או חם

 

כותבת המתכון: תום מטבח משמח – שיעורים קורסים וסדנאות בישול בריא
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו