SHABAT_MIG_L

Powered by WP Bannerize

11_flyR

Powered by WP Bannerize

סוכר קנים טבעי

מאת: ד"ר ג'וזף מרקולה וד"ר קנדרה דגן פירסל מתוך הספר הונאה מתוקה בהוצאת פוקוס
סוכר הקנים שמוכרים לנו כטבעי הינו רחוק מלהיות טבעי וסיכוני הבריאות שלו דומים מאוד לאלה של הסוכר הרגיל.
סוכר

צילום: pixabay

בארה"ב משווק הממתיק הזה תחת השם 'סוכר טורבינאדו' (Turbinado) ומכיל לעיתים קרובות, בנוסף לסוכר המזוקק מאוד, תוספת של דבשה שצובעת אותו מעט בחום.

מתרחקים מן המקור

המונח 'טבעי' מאוד פופולארי בימינו. מספרם של המבקשים מזון טבעי ומלא, כמו גם מוצרים טבעיים אחרים, ללא תוספת כימיקלים וחומרים משמרים – הולך וגדל. חברות רבות קופצות על העגלה של 'טבעי ואורגני' ומנסות להרוויח ממגמה זו. כתוצאה מכך חדרו בשנים האחרונות לשוק מספר ממתיקים הטוענים לתואר 'טבעי' בשל המרכיבים מהם הם מופקים. אולם, העובדה שהם 'מופקים' ממשהו מלמדת על כך שהם מעובדים ולכן אינם מיטביים לצריכה.

למידע נוסף אודות סוכר קנים טבעי מתוך הספר הונאה מתוקה בהוצאת פוקוס

 

 

השאירו תגובה: