מתכון ממרח זעתר ביתי
מאת: יפעת מלילי סופר
זמן קריאה: < 1 דקה
איזה הבדל משמעותי בטעם, באיכות ובבריאות יש בין ממרח זעתר טרי שהוכן בבית, לבין ממרח זעתר מוכן.
זה כל כך פשוט להכין שאתם חייבים לנסות ולהתמכר בעצמכם.
צפו ביפעת מלילי סופר, מחברת הספר "להבין לבחור לבשל זה פשוט!" מכינה את המתכון (המתכון המלא כתוב מתחת לסרטון):
על מה מתאים לפזר את הזעתר?
מתכון להכנת ממרח זעתר ביתי
מה צריך?
עלי זעתר
1 כף גדושה של סומק
חצי כוס שומשום מלא
שמן זית
ההכנה:
מנקים את עלי הזעתר משאריות הגבעולים וטוחנים דק במיקסר עד שיש לנו כוס של זעתר טחון.
מוסיפים כף גדושה של סומק אמיתי
קולים קלות חצי כוס שומשום מלא במחבת עד ששומעים את הגרעינים מתפצפצים. מסירים מהאש, מקררים ומוסיפים לתערובת.
מכניסים את התערובת לצנצנת ומוסיפים שמן זית עד לכיסוי