PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

מש עם בורגול עגבניות ועשבי תיבול

מאת: איזבל אדלר, נטורופתית ומומחית לתזונה טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

החומרים הדרושים:

שמן זית
בצל חתוך לרצועות
מעט מלח ים,כורכום (זרעי שמיר וקימל למי שרוצה לעכל על עיכול הקטניות)
2 כוסות  מאש לאחר השריה ורצוי הנבטה.
1-2 עגבניות חתוכות לשמיניות
שום לפי הטעם
חופן עלי תרד טריים שטופים/ מנגולד/ סלרי/ חוביזה.
**ממרח ירוק:בבלנדר שימו עשבי תיבול שאתם אוהבים (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, שמיר, חוביזה..), חופן אגוזי מלך/ קשיו ,שמן זית, שום
לימון

אופן ההכנה:

1. שמן זית בסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט (או מאדים במים)
3. מוסיפים את המש, כורכום. מלח רק לקראת סוף הבישול כדי לא להקשות את הקטניה
4. מוסיפים מים עד לגובה של 1 ס"מ בערך מעל המאש.
5. במחבת מחממים 1-2 עגבניות חתוכות לשמיניות +1-2 שיני שום כתושים
6.מוסיפים חופן עלי תרד טריים שטופים למחבת/ סלרי קצוץ/ממרח עשבי תיבול ירוק/ מנגולד מערבבים וסוחטים על הכל את הלימון.
7. מוסיפים לסיר המאש המבושל.

אפשר להגיש על כל דגן מלא שתרצו, היום אני בחרתי בבורגול.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו