himalayaKrem_Fly
Laisha_Fly

מרק אפונה, קישוא וברוקולי

מאת: המתכון באדיבות Beko - מותג מוצרי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק אפונה קלאסי, בריא ומנחם. ביצת העין לקישוט ממש לא חובה (ואם רוצים, אז עדיף ביצת חופש אורגנית, כן?)

מרק אפונה, קישוא וברוקולי. צילום: יח"צ

himalayaKrem_IN

כל הירוק הזה יעשה לכם ממש טוב בבטן, בלב ובכל הגוף.

מרק אפונה קלאסי בתוספת של ברוקולי וקישוא שעשירים בחומרים מזינים התורמים לבריאותנו.

למתכוני מרקי בריאות נוספים:

2 מתכונים למרקים חורפיים מאיצים מטבולית

מרק ירקות וקינואה לגיל המעבר

מרק דלעת וגזר עם תפוז וכורכום

מתכון למרק אפונה, קישוא וברוקולי

מצרכים ל-4 סועדים:

בצל גדול לבן

אפונה – 250 גרם

חצי קישוא

ברוקולי – 250 גרם

מלח ופלפל

אופציונלי: צ'ילי חריף

  1. הוראות הכנה:

מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות

חותכים את הקישוא והברוקולי לחתיכות קטנות / בינוניות.

מטגנים קלות את הבצל עד שהופך לשקוף-זהוב.

מוסיפים את הקישוא, הברוקולי והאפונה וממשיכים לטגן קלות.

מוסיפים את התבלינים, מכסים במים ומרתיחים לכ-10 דקות.

מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים למשך 20 דקות נוספות.

טוחנים את המרק באמצעות הבלנדר ומגישים.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו