ECO_CU_FLYL
HENIG_T_FLYR

מרק אסייתי עם פטריות ואצות

מאת: - נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא

מרכיבים:

  • 1/2 כוס פטריות שיטאקי מיובשות מושרות כעשרים דקות
  • ליטר וחצי ציר ירקות או מים
  • 2 בצל פרוס לפרוסות דקות
  • 3 גזרים, חתוכים דק וארוך (ג'וליאנים)
  • 1-2 קולרבי, חתוכים דק וארוך (ג'וליאנים)
  • כף ג'ינג'יר קצוץ דק
  • 1 צ'ילי קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • חבילת פטריות מלך, לחתוך דק וארוך
  • חבילת פטריות שי מג'י מפרידים אותם מהראש
  • חבילת בצל ירוק קצוץ
  • 1/4 כוס אצות וואקמה מושרות כ- 20 דקות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • מלח
  • אטריות שעועית (לבשל ע"פ ההוראות היצרן)
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את השום, הצ'ילי והג'ינגיר מעט מוסיפם שמן הקוקוס והבצל הפרוס וממשיכים לטגן עוד קצת. מוסיפים את ציר הירקות והנוזלים מפטריות השיטאקי ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר, הגולרבי ואת הפטריות ומבשלים עוד כעשרים דקות. מגרדים את התפוח האדמה למרק הרותח מערבבים מוסיפים את האצות הבצל הירוק הסויה והמלח ומבשלים עוד שתי דקות.
לפני ההגשה מוסיפים את אטריות ומגישים עם לימון או/ו צ'ילי.
צרו קשר עם נועה פרומן
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: