loading
loading

ממרח שעועית לבנה וארוגולה עם זיתים ועגבניות מיובשות

מאת: ד"ר תומאס ראו (M.D) עם סוזאן ווילר מתוך הספר "הסוד השוויצרי לבריאות מיטבית"
זמן קריאה: < 1 דקה
loading

ממרח שעועית לבנה וארוגולה עם זיתים ועגבניות מיובשות 

להכנת ממרח זה יש להשתמש בשעועית רכה במיוחד. אם אתם מבשלים את השעועית בעצמכם, האריכו את הבישול ב-10-5 דקות נוספות. מגישים את הממרח עם קרקרים או ירקות טריים.

חומרים: 2 כוסות

2 כוסות שעועית לבנה, טרייה או משומרת
4-3 כפות שמן זית כתית מעולה פירותי
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
פלפל טחון טרי
1/3 כוס זיתים מסוג קלמטה, קצוצים גס
1/3 כוס עלי ארוגולה קצוצים גס או 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס עגבניות מיובשות חתוכות דק

 

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מועכים את השעועית במזלג או בממחה.
2. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם גס ולח. מוסיפים פלפל לפי הטעם.
3. מוסיפים את הזיתים, הארוגולה והעגבניות המיובשות. מערבבים עד לפיזור שווה.

 

למידע נוסף אודות הספר "הסוד השוויצרי לבריאות מיטבית" בהוצאת פוקוס

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו