PassoverFocus_Fly
Thymoquin_Fly

מאפינס תרד עשירים

מאפינס מלוחים ומפנקים

מאפינס תרד

PassoverFocus_IN

מתכון מוצלח במיוחד למאפינס תרד עם משקה שקדים אורגני ללא סוכר.
מתלבטים מה להכין לארוחת ערב או לנשנושי בוקר לכם ולילדים הנה המתכון המושלם.
תרד ידוע כירק עשיר בברזל ועם משקה השקדים האורגני של אלפרו התוצאה טעימה במיוחד!
כמו כן ניתן להכין כמנת אירוח נפלאה או סתם כנשנוש מפנק ובריא.

מצרכים

200 מ"ל משקה שקדים אורגני ללא תוספת סוכר של אלפרו
230 גרם קמח תופח
300 גרם תרד
1 שן שום כתושה
3 ביצים או 1 תפוח אדמה מבושל, מעוך לפירה.
60 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות או תחליף גבינה טבעוני.
1 כף עשבי תיבול קצוצים
שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1. מאדים את התרד עם השום עד שהעלים "נובלים". מסננים את הנוזלים.
2. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים מעט תבנית שקעים.
3. בקערה גדולה טורפים ביצים (או פירה תפוחי אדמה) עם משקה שקדים אלפרו, מוסיפים בהדרגה את הקמח.
4. בקערה נפרדת מערבבים את התרד עם הפטה (או הגבינה הטבעונית) ועשבי התיבול, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את תערובת הביצים והקמח לתרד ומערבבים היטב.
5. מעבירים את התערובת לתבנית השקעים ומכניסים תנור ל-30-40 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.

בתיאבון

את מוצרי המותג "אלפרו" ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות מתמחות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו