Vinia_Migdal
EatSane_Migdal

מאפינס חלבה נימוחים מקמח ערמונים

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים

"גיליתי את קמח הערמונים בטיול ברומא, בחנות טבע. באיטליה קמח הערמונים מאד נפוץ ומשמש להכנת מאפים שונים. כששבתי איתו ארצה התחלתי להשתעשע איתו במטבח ולשמחתי יצאו מאפים מעולים. אחד מהם הוא המאפינס חלבה שלפניכם, שהוא טבעוני ועם אופציה ללא גלוטן".

 

אין לכם גישה לקמח ערמונים? תוכלו לאפות עם קמח כוסמין או לערבב כמויות שוות של קמח שקדים וקמח כוסמין.

Vinia_Article

 

רכיבים עבור 16 מאפינס 

כוס וחצי קמח ערמונים

כוס וחצי קמח שקדים/ קמח קינואה/ קמח כוסמין

כפית אבקת סודה לשתיה ללא אלומיניום

כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

קורט מלח הימלאיה דק

כוס סוכר קוקוס

שתי כפיות גדושות תחליף נס קפה מומסת בכוס מים חמים

כוס חלב צמחי או שתי כפות ממרח שקדים מומס בכוס מים חמים

כפית תמצית וניל

שתי כפיות חומץ תפוחים אורגני

10 כפות טחינה משומשום מלא

שני שליש כוס שמן קוקוס  מומס

6 כפות גדושות רסק תפוחי עץ

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל החומרים היבשים

2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לעיסה חלקה.

3. מוזגים לתבנית מאפינס

4. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 20-25 דקות עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא מעט לח.

 

מצננים את המאפינס ומתענגים!

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: