LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

הכר את הגרגר: למה כדאי לאכול פירות יער?

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
איזה כיף שלמדינת ישראל מגיעים הגרגרים הטעימים, היפים והבריאים של פירות היער! אפרת נבון מציעה לכם להכיר אותם מקרוב

פירות יער - רמזור ירוק (לחם - רמזור אדום). צילום: Unsplash

SmartKish_In

לכבודם של פירות היער המעטרים בעונה זו את השווקים אני מקדישה הפעם את המאמר שלי. זוהי קבוצת הפירות הכי בריאה שבכוחה למנוע ולטפל במחלות שונות. על קבוצת פירות ייחודית זו נמנים הפטל האדום והשחור, האוכמניות הכחולות, תות עץ (mulberry), תות שדה , חמוציות, גוג'י ברי ועוד. כל פירות היער נחשבים ל"מזונות על" (super foods) כיוון שהם מכילים כמות מרוכזת של רכיבים תזונתיים שמקנים להם יכולת ריפוי חזקה.

פירות יער – מה יש בגרגרים הקטנים הללו?

 

50 גוונים של אדום וסגול

50 גוונים של אדום וסגול. צילום: Unsplash

להאריך את החיים, למנוע סרטן ולישון טוב יותר – על יתרונות פירות היער

לכל פרי יער התכונות היחודיות לו:

 

עד לפני כמה שנים לא היה אפשר למצוא בארץ פירות יער וכעת משהם "עשו עליה", כדאי לקבלם בברכה לקרבנו.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו