ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

O3_FLYR

Powered by WP Bannerize

לימונדה הודית מרעננת ומתובלת

מאת: ענת דרור, שפית טבעית
טבעוני, ללא גלוטן

ג'אל ג'ארה זה מעשבי תיבול, או משקה קיץ הודי המתואר הכי טוב כלימונדה מתובלת, יכול להיעשות ב- 2 דקות. כל לגימה ממשקה צונן זה ייקח את בלוטות הטעם שלכם לנסיעה שמחה. הטעם הייחודי של לימונדה זו מגיע משילוב של שני עשבי תיבול טריים – כוסברה ונענע, ותבלינים כמו אבקת כמון קלוי, אבקת מנגו יבש, פלפל שחור טחון ומלח שחור. בחלק הצפוני של הודו, אתם יכולים לקבל את המשקה הזה בקיוסקים שברחוב במהלך הקיץ.

Jal Jeera משקה הודי. Jal זה מים ו- Jeera זה כמון.

המתכון: ללא חלב, ללא גלוטן, ללא דגנים, עשיר בסיבים, דל בפחמימות, טבעוני, ללא סוכר מזוקק, רו, ללא סויה, ללא סוכר, ללא חיטה.

מנות: 4-6

מרכיבים

 

 

ההכנה

  1. לטחון את הג'ינג'ר, עלי נענע, ועלי כוסברה עם ¼כוס מים קרים בבלנדר כדי להכין משחה
  2. למזוג את הנוזל נענע- כוסברה לכד/ קנקן. אתם יכולים להעביר אותו דרך מסננת כדי להסיר את שרידי עשבי התיבול, אבל זה לא הכרחי.
  3. להוסיף את מיץ הלימון, אבקת אמשור, אבקת כמון קלוי, מלח שחור ואבקת פלפל שחור ולערבב היטב.
  4. להוסיף קוביות קרח וסודה עם לימון או מים ולערבב שוב.
  5. להוסיף עוד קוביות קרח לכוסות ההגשה.
  6. לקשט כל כוס עם פרוסת לימון ועלי נענע.
  7. להגיש מיד.

 

המתכון באדיבות ענת דרור, שפית טבעית; מאמנת תזונה אינטגרטיבית המשלבת תמציות פרחים ייחודיות, ניקוי רעלים ושחזור גלגולים.

השאירו תגובה: