loading
loading

לוביה, טופו ובטטות

מאת: - הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
להזין את עצמכם ואת בני ביתכם בכל הטוב שבמנה הזו
לוביה טופו ובטטות. צילום: כנה אמונה שכטר

לוביה טופו ובטטות. צילום: כנה אמונה שכטר

loading

המתכון הבא לקוח מתוך ספר המתכונים הנהדר נפלאות ההנבטה, והוא אחד המתכונים הטעימים שאהובים על כל בני הבית.

נסו ותיווכחו בעצמכם.

ואם אתם לא בטוחים איך מנביטים, תוכלו לצפות בהדרכת הוידיאו המפורטת כאן.

למתכונים נוספים מתוך הספר:

קציצות מש

המבורגר עדשים ושיבולת שועל

פסטה "בולונז" עדשים

מתכון לוביה, טופו ובטטות

מצרכים:

1 כרשה

1 חבילה טופו אורגני

2 בטטות בינוניות

1 כוס שעועית לוביה מונבטת

3 פטריות

צרור כוסברה

מלח ופלפל

2 כפות סילאן טבעי

2 כפות רוטב סויה

הוראות הכנה:

מבשלים את הלוביה המונבטת כרבע שעה, עד שהיא מתרככת מעט.

חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים כרבע שעה עם רוטב הסויה.

בינתיים מטגנים בווק את הכרשה (על מים, כמובן) עד להזהבה.

חותכים בטטות לקוביות קטנות ומוסיפים לכרשה. מקפיצים כל העת כדי שלא יישרף ומוסיפים מעט מים לפי הצורך.

חותכים גם את הפטריות ומוסיפים לסיר.

מוסיפים את הטופו ואת השעועית המבושלת, מוסיפים את רוטב הסויה, הסילאן, המלח והפלפל

ומקפיצים כ-2 דקות.

מכבים את האש, מעבירים לקערת הגשה, ומפזרים מעל התבשיל המוכן כוסברה קצוצה.

רוצה פרטים נוספים על הספר?



    * שדות חובה

    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו