Laisha_Fly
Laisha_Fly

 כרובית אפויה "מוקרמת" ללא חלב

מאת: - נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
מי ידע שמוקרם יכול להיות בריא לחלוטין?
supherb_IN


כרובית זה אחד הירקות אהובים עלי כבר מהיותי ילדה קטנה. אני עדין זוכרת איך בתור ילדה אמא שלי הייתה מכינה כרובית מוקרמת ברוטב חלב עם גבינה צהובה… וכל כך אהבתי את זה.
ממזמן זנחתי את מוצרי החלב אבל לא את הכרובית
כרובית הוא ירק חורפי וחד שנתי, ממשפחת המצלבים כמו – קולרבי, כרוב, ברוקולי, כרוב ניצנים.

לכרובית יש יתרונות בריאותיות רבות:
הכרובית עשירה מאד במינרלים  וויטמינים כמו סידן, חומצה פולית, C,B,A , אבץ יש להם השפעה מטיבה עם מערכת החיסון. במיוחד עכשיו בחורף אנחנו זקוקים למערכת חיסון מאוזנת ויעילה.


מצרכים:
3/4 כוס קשיו, שהושרו לפחות שעתיים במים
1 כרובית שלמה מבושלת
1 כף סויה
1/2 ס"מ שורש זנגביל טרי מגורד
מלח
אופן הכנה:
להשרות את אגוזי הקשיו במים לפחות שעתיים
לטחון את האגוזים עם 1/2 כוס מים להוסיף את שאר החומרים ולטחון היטב
לצפות את הכרובית בקרם הקשיו
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ- 20 דקות
המתכון באדיבות נועה פרומן – עם נועה אתם לא לבד! מוזמנים להצטרף אלי ולהיחשף לשיטה של נועה – אוכלים, מרזים ונהנים  במסלול אישי או קבוצתי. לפרטים: 054-4-666-016

צרו קשר עם נועה פרומן



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו