ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

BARA_RIGHT

Powered by WP Bannerize

טעים להכיר - אנה סנגר

אולי אתם מכירים אותה מגוט טאלאנט או מהצגות בתיאטרון הסמטה, אנה סנגר
אנה סנגר

אוהבת וופל בלגי אמיתי מבלגיה. אנה סנגר. צילום: סלי בן אריה

אנה סנגר היא שחקנית ומוסיקאית. בימים אלו משתתפת בשלוש הצגות בתאטרון הסימטה: מזמור חג המולד, ירמה שלי וגאווה ודעה קדומה.

מה המאכל שאת הכי אוהבת לאכול?

קורנפלקס וגלידה.

 

מה האוכל המושלם לשבת בבוקר?

עוגת בננות לצד קפה או מלוואח ממולא ביצה וגבינה.

 

תארי את ארוחת הבוקר הממוצעת שלך

אין ממוצעת. עוגה או "ביס" גבינה – (pao de queijo), מלפפון טבול בטחינה או שייק. לעיתים חביתה.

 

איזה מיתוס הכי גדול על תזונה את מכירה?

בשביל לרזות צריך לאכול הרבה שומן.

שומן טראנס

לא חושבת שצריך לאכול הרבה שומן. סנגר. תמונה -123RF

 

איזה מאכל מעלה לך הכי הרבה זיכרונות?

כל מאכל שלא נגעתי בו שנתיים או מאכל של סבתא שנקרא פרנצזישה קרטופל שזה תפוח אדמה צרפתי מפוצץ שמנת, אורז, גבינות שמנות ומוות.

 

מה בחיים, אבל בחיים לא תאכלי?

חרקים ובייחוד תולעים.

 

איזה אוכל תיקחי איתך ליום ארוך ולא צפוי?

גזר, מלפפון, קוביית שוקולד או ממתק פחות מעובד אחר, ביצה ואגוזים.

 

מה החטא האהוב עליך?

ההיבריס. סתם. מלפני חודש, וופל בלגי אמיתי מבלגיה.

אנה סנגר

לא מוכנה לאכול תולעים, סנגר. צילום: שיר אברמוב

 

במי לבחור, דיאטנית קלינית או נטורופתית?

קלינית. מאסתי בחרטוטי הנטורופתיה.

 

מה דעתך על המשפט? "זה לא מה שאת אוכלת אלא מה שאוכל אותך?"

יש בזה משהו.

 

המתכון המנצח שלך

אני די קמצנית במתכונים, אבל בסדר.

 

מוקפץ בסגנון אינדונזי:

מרכיבים:

טופו (לא רך!) חבילה או שתיים

כרובית טרייה

בטטה

גמבה

כרוב סגול

שעועית קפואה

אדממה קלוף קפוא

ברוקולי למי שרוצה- או טרי או קפוא

סילאן טבעי

רוטב סויה

חמאת בוטנים טבעית

כורכום באבקה

שום באבקה למי שרוצה

שמן קנולה

מלח

 

הוראות הכנה:

מעבירים לכלי נפרד.

במקביל מקלפים בטטה לפרוסות עם קולפן. את הדפים שנוצרו מהבטטה מוסיפים לבצל ולג'ינג'ר. חותכים גמבה או שתיים לפי הטעם, חותכים חתיכות גסות של כרוב סגול, שעועית ירוקה קפואה, אדממה קלוף קפוא, ומוסיפים לתערובת. ולמי שרוצה אפשר גם להוסיף ברוקולי קפוא. זה השלב גם להוסיף את הכרובית והברוקולי למי שבחר, לתערובת. את הכרובית כדאי לפרק לראשים קטנים כדי שיהיה כיף לאכול.

מוסיפים שוב מלח. אם יוצא צמיגי למות, אפשר להוסיף טיפה מים- ולהוסיף את תערובת חמאת הבוטנים למחבת-סיר ולהתחיל את תהליך ערבוב העיסה.

 

מומלץ לבעלי לב חזק להגיש עם בצל ירוק קצוץ.

בתיאבון!

השאירו תגובה: