SHABAT_MIG_L

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

חרוסת "עם הרבה עניין" לפסח

מאת: ורד פרן
כל אחד והחרוסת שלו - יש מתכונים העוברים במשפחה מדור לדור, ויש מתכונים חדשים וצורות הגשה מפתיעות. קבלו את החרוסת שמגלגלים
חרוסת לפסח

צורת הגשה מפתיעה (ורד פרן)

המרכיבים

1 כף שקדים
2 כפות אגוזי מלך
1 כפית קינמון
גרידה מלימון אחד
2 כפות צימוקים
10 תמרים מג'הול מגולענים

אופן ההכנה

1. קוצצים גס אגוזים, שקדים, קינמון וגרידת לימון במעבד מזון. מוציאים לקערית.
2. גורסים את התמרים והצימוקים במעבד המזון לעיסה גרגרית.
3. יוצרים כדורים קטנים מעיסת התמרים ומגלגלים בתערובת אגוזים ומסדרים על מגש.

ורד פרן, שפית המתמחה במזון טבעוני ובריאורד פרן, שפית המתמחה במזון טבעוני ובריא

השאירו תגובה: