WING_FLYL

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

חמין צמחוני

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית

צילום: RF123

חומרים:

250 גרם גרגרי חומוס יבשים
250 גרם שעועית אדומה יבשה
2 כפות שמן קנולה
3 בצלים גדולים חתוכים גס
6 תפוחי-אדמה קטנים קלופים וחתוכים
¾ כוס אורז לא מבושל
¾ כוס חיטה לא מבושלת
תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, מלח ופלפל שחור
2 שקיות "קוקי" קטנות

אופן ההכנה:

משרים את החומוס ואת השעועית במים למשך לילה, ומסננים.
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, ומאדים עד שיתרכך.
מוסיפים לסיר את תפוחי-האדמה, את גרגרי החומוס ואת השעועית.
מכניסים את האורז לשקית "קוקי" אחת ואת החיטה לשקית השנייה, מנקבים במזלג ומוסיפים לסיר.
מכסים במים, מתבלים, מכסים במכסה ומבשלים כחצי שעה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש למינימום ומבשלים במשך לילה שלם. רצוי לכסות את הסיר במגבת.

השאירו תגובה: