ECO_C_Migdal
Taubread_Migdal

המי-צלולוזה

סוג של סיבים תזונתיים המרכיבים את שלד דופן תאי הצמחים. סיבים אלה סופחים מים ומגדילים את נפח הצואה ולכן הם מעודדים פעילות מעיים סדירה ומשפרים מצבי עצירויות. מקורות ההמי-צלולוזה במזון הם: תפוחים, דגנים מלאים, בננות, תירס, גזר ובעיקר סובין שיבולת שועל.

סוג של סיבים תזונתיים המרכיבים את שלד דופן תאי הצמחים. סיבים אלה סופחים מים ומגדילים את נפח הצואה ולכן הם מעודדים פעילות מעיים סדירה ומשפרים מצבי עצירויות. מקורות ההמי-צלולוזה במזון הם: תפוחים, דגנים מלאים, בננות, תירס, גזר ובעיקר סובין שיבולת שועל.

השאירו תגובה: