MIK_FLYL

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו

מתכון רומנטי לשניים

צילום: הדס ניצן

מתכון רומנטי ומפנק של דלעת ערמונים ממולאת בסלט טבולה אבוקדו. המתכון קל הכנה, חגיגי ויפיפה, נפלא כמנה זוגית מפנקת לאוהבים.

 

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 דלעת ערמונים בינונית

1 אבוקדו בשל

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי נענע

1 מלפפון

1 עגבנייה

1/4 כוס חמוציות

1/2 לימון סחוט למיץ

1 כף שמן זית

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
  2. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
  3. מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
  4. חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
  5. מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
  6. ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.

המתכון מוגש לרגל חג האהבה, יום הולנטיין שמצוין מידי שנה ב-14 לפברואר, באדיבות  "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים מחקלאי גרנות.

השאירו תגובה: