Yonik_FlyR
MarinaArticle_Fly

גרנולה ביתית קלה ומהירה

מאת: המתכון באדיבות חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
הכינו את הצנצנות! אתם הולכים להכין גרנולה סופר-פשוטה שתככב אצלכם בבית, ויכולה גם להוות מתנת הום-מייד מפנקת למי שאוהבים

גרנולה ביתית קלה ומהירה. צילום: יח"צ

MarinaArticle_IN

אין כמו גרנולה ביתית – פריכה, עשירה בטעמים, ובריאה יותר מגרנולה קנויה!

המתכון הזה יאפשר לכם להכין גרנולה טעימה תוך דקות, עם שליטה מלאה על הרכיבים וללא חומרים משמרים או תוספות מיותרות.

הכינו כמות גדולה ושמרו בצנצנת – כך יהיה לכם תמיד משהו טעים, מזין וזמין להתחיל איתו את היום!

למתכוני גרנולה נוספים:

גרנולה בטעם טחינה וקפה

גרנולה מלוחה

RAW גרנולה

מתכון לגרנולה ביתית קלה ומהירה

מצרכים:

350 גרם שיבולת שועל עבה

75 גרם גרעיני דלעת או חמנייה

200 גרם אגוזי פקאן

30 גרם שוקולד מריר

5 כפות סילאן

רבע כפית מלח

ספריי שמן

הוראות הכנה:

ערבבו את כל המצרכים יחד, רססו מעט בספריי השמן והכניסו לתנור לחום בין 150-170 מעלות צלזיוס, לאפייה מלמעלה ולמטה (לא טורבו) למשך כ-10 דקות עד להשחמה.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו