HimalayaSkin_Fly
Density_Fly

גלידת פירות יער

מאת: קארונה ירון
זמן קריאה: < 1 דקה
זהו מתכון מתוך דף בספר מתכוני העל הראשון שלי, העוסק בגלידות ומוס.גלידה בצבע משגע, אהובה על ילדים ומבוגרים ,מחזקת עצמות ועשירה באומגה 3
HimalayaSkin_Article

מצרכים ל-4 מנות:

2 כפות זרעי צ'יה
תותים / דובדבנים / פטל / אוכמניות כחולות קפואים*
1 חבילת אסאי קפוא שבור לחתיכות**
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפות אגבה חי
1 כף שבבי קקאו חי (ניבס) לקישוט

אופן ההכנה:

1.להשרות שתי כפות זרעי צ'יה ב- 1/2 כוס מים למשך רבע שעה ולשפוך אותם עם המים לבלנדר.
2.להוסיף 2 כוסות של סוגים שונים של פירות יער, להוסיף את האסאי השבור לחתיכות, לימון וסירופ אגבה לטחון היטב בבלנדר.

להגיש בכוס זכוכית יפה מעוטר בקקאו ניבס

*להשגה בסופרים במחלקת קפואים
** להשגה בחנויות טבע במחלקת קפואים

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו