ECO_3
KETO_MIGDAL

תבשיל ברוקולי וכרובית עם רוטב אגוזי קשיו אסיאתי

מאת: ציונה מלמן, שפית ומנחת סדנאות בישול בריא

מתכון בריא, פשוט וקל להכנה

בשביל הרוטב

1 כוסות אגוזי קשיו טבעיים

חצי כוס מים

מיץ  מתפוז אחד

KETO_INSIDE

חצי כפית גרידת  תפוז

מלח

שליש צרור של בזיליקום טרי

 

אופן הכנת הרוטב-

לערבב הרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם קרמי

 

ברוקולי וכרובית

1 כרובית בינונית מופרדת לתפרחות

1 או 2 ברוקולי בינוני  מופרד לתפרחות

 

אופן הכנה

לאדות את הברוקולי והכרובית (בערך 8 דקות) עד שהם מבושלים אך לא יותר מדי רכים.

למזוג מעליהם את הרוטב, לפזר זרעי שומשום שחור ולהגיש.

 

עוד אופציות:

להוסיף עשב לימון קצוץ טרי לרוטב (החלק הלבן) לפני שמערבלים.

 

לאתר של ציונה מלמן

השאירו תגובה: