Bari15_Fly
Jeliat_Fly

אטריות אורז עם בצל וכורכום

מאת: - מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד
4 מרכיבים בלבד ויש לכם ארוחת צהריים או ערב מהירת הכנה, בריאה ומשביעה

תזונה מבריאה לנשים, צילום: 123RF

Bari15_In

המרכיבים

אטריות אורז

בצל

כורכום

שמן זית

אופן ההכנה

מבשלים את האטריות כמו פסטה ומסננים.

מקפיצים את הבצל במחבת עד שמזהיב מעט.

כשהאטריות מוכנות מערבבים עם הבצל ומוסיפים מעט כורכום. על סגולותיו של הכורכום ומדוע רצוי לשלב אותו בתפריט שלכם, תוכלו לקרוא כאן

צרו קשר עם ליזה ארזואן



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו