Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

שעועית צהובה לבררנים

מאת: גת וייס עבודי - עורכת EatWell, פורטל לתזונה בריאה
זמן קריאה: < 1 דקה
אם אתם מחפשים מנה קלה, טעימה ומזינה עם סיכויי הצלחה גבוהים גם בקרב סרבני ירקות - שעועית צהובה ברוטב עגבניות יכולה להיות הפתרון

שעועית צהובה ברוטב עגבניות - פשוט וטעים. צילום: גת וייס

Bari15_In

גם אם אתם או ילדיכם לא מתחברים לשעועית ירוקה, אחותה הצהובה, יכולה להצליח אצלכם בענק.

לשעועית הצהובה טעם מעודן יותר ולכן היא המועמדת המושלמת לכבוש את ליבם של הבררנים שבינינו – מהקטנטנים ועד המבוגרים.

בליווי רוטב עגבניות קליל המרכך עוד יותר  את טעמה של השעועית, גם מי שלא נוטה לאהוב ירקות עשוי למצוא את המנה הזו טעימה במיוחד.

המתכון מטה הוא אחד המתכונים הפשוטים והאהובים על בני משפחתי.

למתכוני בריאות נוספים עם שעועית:

שעועית בלימון ושום

שעועית ירוקה ורימון ברוטב לימונים

סלט ירוק עשיר במגנזיום

מתכון שעועית צהובה לבררנים

מצרכים:

1 שקית שעועית צהובה קפואה (עדיף עדינה)

1 בצל

מעט שמן זית

100 גרם רסק עגבניות

כוס מים רותחים

מלח, פלפל ותבלינים נוספים, לפי הטעם

הוראות הכנה:

חותכים את הבצל ומטגנים קלות במעט שמן זית.

מוסיפים את השעועית ומאדים.

בינתיים, בקערה נפרדת מערבבים היטב את רסק העגבניות עם המים הרותחים והתבלינים.

מוסיפים את המים עם הרסק והתבלינים לסיר.

מבשלים עד שהשעועית רכה וטעימה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו