שעועית ירוקה עם עגבניות, בזיל ושום
מאת: שירה אלגזי, בשלנית Healthy Fast Food
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
1 חבילת שעועית ירוקה חתוכה
קוביות של עגבניות טריות
10 עלי בזיל
4 שיני שום פרוסות
שמן זית בנדיבות
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
כפית סוכר – במקרה שהעגבניות חמצמצות
1 כפית צ'ילי מתוק גרוס
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
אופן הכנה:
האמת היא שאת המתכון הזה הכנתי במהירות האור… עירבבתי את כל החומרים הנ"ל יחד בקערה (כאילו שאני מכינה סלט) ואז שפכתי את ה"סלט" כולו לווק מחומם, הקפצתי הכל יחד כ 3-4 דקות (תלוי ברמת הקושי המועדפת של השעועית) , לאחר שכיביתי את האש ערבבתי פנימה את הבצל הירוק.
המנה מוכנה לאחר כמה דקות של מנוחה. אפשר גם לאכול בטמפרטורת החדר כמו סלט.