שניצלוני טופו קדיתא
מאת: זהר צמח וילסון ואביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
200 גרם טופו אורגני
כוס קמח חומוס מתובל (קארי, כמון, פפריקה)
4 עגבניות
כף ג'ינג'ר מגורר
מיץ מלימון אחד
כף שמן זית
3 כפות רוטב סויה אורגני
נייר אפיה
אופן ההכנה:
חותכים את הטופו לקוביות בעובי 4*2 ס"מ.
מעבירים לקערה יחד עם רוטב הסויה וחצי כוס מים למשך רבע שעה.
מקמחים את רצועות הטופו בקמח חומוס מתובל.
מחממים את התנור לחום של 200 מעלותף מסדרים את הטופו בתבנית אפייה מעל נייר אפייה.
אופים למשך 20 דקות.
מכניסים למעבד מזון את העגבניות הטריות, התבלינים ושמן הזית, מסדרים בצלחת 2 כפות מהרוטב ומעל שני שניצלונים ומגישים עם עיטור עירית או ירוק אחר שבנמצא.
אביטל סבג