ריבועי חצילים על מצע דוחן עם פטרוזיליה ונגיעות חרדל
מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופטית מוסמכת, N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
ריבועי חצילים על מצע דוחן עם פטרוזיליה ונגיעות חרדל
מצרכים ל- 2 מנות גדולות:
כוס וחצי דוחן
5 כוסות מים רותחים
צרור גדול פטרוזיליה קצוצה
כף שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
2 חצילים בינוניים
כוס גדולה מים רותחים
צרור גדול פטרוזיליה קצוצה
כף טחינה גולמית
כף שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
מעל: חרדל איכותי
הוראות הכנה:
דוחן: מרתיחים את המים ומוסיפים את הדוחן. לאחר כ-15 דקות כאשר הדוחן רך, להוציא אותו למסננת.
להוסיף אותו לסיר לאחר הסינון ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב טוב.
חצילים: בסיר להרתיח מים, להוסיף את החצילים ולאחר 15 דקות בערך כאשר החצילים רכים להוריד מן האש ולהוסיף את שאר המרכיבים.
לאחר שמוכן, להניח בצלחת דוחן ומעל חצילים עם הרוטב שלהם. להוספת טעם מעניין ניתן להוסיף מעט חרדל.