רוטב טחינה וחצילים עשיר
מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
1 כוס טחינה גולמית
1 בצל קצוץ
1 צרור קטן של פטרוזיליה קצוץ
מלח
מיץ מחצי לימון
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
1 חציל
אופן ההכנה:
קולים חציל שלם בתנור, מרוקנים את תוכו לקערה וקוצצים.
מדללים את הטחינה בהוספה איטית של מים עד לסמיכות הרצויה.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.
אפשר להוסיף סחוג או פלפל חריף קטן קצוץ.


