רוטב אבוקדו ומיץ תפוזים לסלט
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן - רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
במקום רטבים קנויים עשירים בסוכר, הכינו בצ'יק צ'ק רוטב טעים ובריא לסלט.
פשוט שמים הכל בבלנדר, שופכים על הסלט, והטעם – חגיגה.
למתכונים לרטבי בריאות נוספים לסלטים:
סלט קייל ומנגולד ברוטב קשיו קטיפתי
מתכון לרוטב אבוקדו ומיץ תפוזים לסלט
מצרכים ל-2 מנות:
½ אבוקדו בשל בינוני
⅓ כוס מיץ מתפוז
2-3 עלי בזיליקום
מעט פלפל שחור גרוס ומלח
הוראות הכנה:
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר קטן וטוחנים עד שמתקבל מרקם חלק.
מגישים כרוטב לצד הסלט או שופכים עליו לפני ההגשה.