Bari15_Fly
LiveWell_Fly

רביולי דפי סלק

צילום: אפרת ליכטנשטט

SmartKish_In
המנה הזו מפתיעה, שכן הרביולי אינם מוכנים מבצק, והם למעשה פרוסות דקות של סלק חי מוחמץ, אשר ממולא בקרם צנוברים ואגוזי מלך יחד עם שמן אגוזי מלך.

 

הכנת קרם הצנוברים:
מכניסים לבלנדר כוס צנוברים שהושרו במים 12 שעות
שן שום
פלפל מלח חצי כפית
חצי כוס מים
סוחטים רבע לימון למיץ ומכניסים לבלנדר
טוחנים עד למרקם חלק של קרם.

 

להכנת הצ'יפס מנגולד:
לוקחים עלי מנגולד שטופים היטב
מייבשים וחותכים באופן גס לרצועות
לוקחים 2 כפיות שמן קנולה
מוסיפים מעט מלח
מערבבים את עלי המנגולד עם השמן והמלח
חממו את התנור ל-180
רפדו את התבנית בנייר אפייה
הניחו על התבנית את העלים והכניסו לאפייה בתנור של כ-8 דקות.
התוצאה: חלק מהעלה יהיה קריספי וחלק ירוק.

 

הגשה:
נניח במרכז דפי הסלק את קרם הצנוברים, נקפל לחצי ונגיש על יד צ'יפס המנגולד היפהפה.
המתכון באדיבות מסעדת אדום, מתחם התחנה, דוד רמז 4, ירושלים.
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו