ראפים עם גרנולה ופירות
מאת: הוצאת פוקוס בע"מ
- הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
מתכון זה הוא חטיף כמעט-אינסטנט מושלם!
הבנים שלי אוהבים מאוד את הראפ הזה.
בקיץ, כשיש אוכמניות, הן מחליפות את הענבים.
לחטיפי בריאות נוספים:
טראפלס קקאו-תמרים טבעוניים וללא גלוטן
מתכון ראפים עם גרנולה ופירות
מצרכים:
טורטיות גדולות מקמח מלא
חמאת בוטנים טבעית
גרנולה דלת-שומן
ענבים
תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
הוראות הכנה:
שימו טורטייה במיקרוגל וחממו כ-15 שניות.
מרחו 2 רצועות של חמאת בוטנים במרכז הטורטייה. אל תכסו את הטורטייה כולה.
שימו שני חופנים מלאים של גרנולה על חמאת הבוטנים.
שימו שני חופנים בינוניים של ענבים על הגרנולה.
פזרו מעל הענבים קוביות של תפוחים.
קפלו את הטורטייה, תחילה מהצד התחתון כלפי מעלה ואחר כך מהצדדים, כמו בוריטו.
המתכון לקוח מתוך ספר הבישול של מחקר סין בהוצאת פוקוס
רוצה פרטים נוספים על הספר?