Bari15_Fly
LiveWell_Fly

קוסקוס מָשׁ וכתומים

קוסקוס מָשׁ וכתומים (חנה סרור)

Jeliat_In

המרכיבים

2 כוסות קוסקוס מוכן
2 כוסות מש מוכנה
2 כוסות ירקות כתומים חתוכים לקוביות וצלויים בתנור (בטטה, דלעת, גזר)
1 כוס ירק קצוץ (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום)
1/2 כוס חמוציות
3 שיני שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
1 לימון סחוט
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כוס בוטנים או אגוזים

להגשה: טחינה או יוגורט

קוסקוס מָשׁ וכתומים
קוסקוס מָשׁ וכתומים (חנה סרור)

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את הקוסקוס, המש, הירקות, הירק והחמוציות.
2. מוסיפים את השום, השמן, הלימון הסחוט, הסילאן והתבלינים.
3. מקשטים עם בוטנים.
4. מגישים עם טחינה מעל.

גיוון: אפשר להוסיף מעט צ'ילי גרוס לקבלת טעם פיקנטי.

מתוך ספר הקוסקוס הגדול, מאת חנה סרור

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו