קוסקוס כרובית עם ירקות
על פי "נוסחאות לחיטוב וירידה במשקל", מומלץ להוסיף 3-4 כפות של קוסקוס כרובית לארוחה לצד מנת חלבון איכותית וסלט ירוק אביבית.
שימוש קבוע ב"תבליני מלכות" המפורטים במתכון מבטיח פירוק ועיכול מהיר של המזון וספיגה גבוהה של ערכים תזונתיים לתאים!
לאלו הנועזים – הוסיפו ממרח דיטוקס קוטל רעלים וקבלו כמות מטאורית של ויטמין K וכלורופיל, המסייעים לניקוי וכיול עמוק של דפנות הכבד ושחרור תאי שומן!
לאלו הרוצים מנה ללא פחמימה כלל – הורידו בטטה והוסיפו את שאר הירקות.
מתכון לקוסקוס כרובית עם ירקות
מצרכים:
1 ראש כרובית
1 בצל
2 גזרים
2 קישוא או זוקיני
4 חופני ירוק אביבית (ראו מתכון)
יחידת בטטה (לא חובה, אם רוצים להימנע מפחמימה)
כף שמן קוקוס
תבליני מלכות: קורט מלח ורוד, פלפל שחור גרוס עבה, כפית כורכום, חצי כפית קינמון וכפית גרגירי חרדל
1-2 יחידות פלפל ירוק חריף (לאלו שאוהבים חריף)
הוראות הכנה:
מפרקים את פרחי הכרובית ושוטפים היטב.
מכניסים למעבד מזון לטחינה גסה ומעבירים לקערה.
את תערובת הפירורים מטגנים במחבת טפלון עם כף שמן קוקוס.
מוסיפים קוביות קישוא, רצועות גזר, טבעות בצל, קוביות בטטה ותבליני המלכות המפורטים ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב.
מבשלים למשך 10-12 דקות עם מכסה תואם (לסגירת האדים).
סוגרים את האש.
בוזקים מעל 2-3 חופני סלט ירוק אביבית ומגישים כתוספת חמה/דלת פחמימה!
למתכוני בריאות נוספים של אביבית אבירם:
סופלה שוקולד דל פחמימה ללא גלוטן
אהבתם את המתכונים?
מוזמנים לעקוב אחרי ב-EATWELL (הקלידו "אביבית אבירם" במילת חיפוש).
אני כאן עבורכם לכל שאלה ועניין!
לפרטים אודות ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה לחצו כאן