פסטת אורז ברוטב שמנת סויה
אחד האתגרים של כל מי שעובר לאורח חיים בריא זה לוותר על הפחמימות המוכרות והאהובות.
המתכון הבא מהווה פתרון לעניין – פסטת אורז מלא עם שמנת סויה טבעונית. והטעם? מושלם.
למתכוני פסטה בריאים נוספים:
מתכון פסטת אורז ברוטב שמנת סויה
מצרכים:
1 קופסת פסטת אורז מלא
1 בצל בינוני
6 עגבניות שרי
חבילת פטריות פורטובלו קטנות
2 בטטות קטנות
1 מיכל שמנת סויה
צרור בזיליקום
תבלין קארי
חצי כוס מים
מלח ופלפל, לפי הטעם
אפשר להוסיף טופו, אם אוהבים
הוראות הכנה:
מבשלים את הפסטה למשך 7 דקות במים רותחים, ומסננים.
קוצצים את הבצל והעגבניות וחותכים לקוביות את הבטטה והפטריות.
משחימים את הבצל בסיר נפרד, מוסיפים את העגבניות לסיר ואחריהן גם את הבטטה והפטריות.
מוסיפים תבלינים – קארי ומעט מלח ופלפל.
מוסיפים את השמנת וחצי כוס מים.
מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את הבזיליקום והערמונים וממשיכים לבשל על אש קטנה.
כשהבטטה מתרככת והרוטב מצטמצם מכבים את האש.
מצננים מעט ומערבבים יחד עם הפסטה.