Bari15_Fly
Bari15_Fly

פסטת אורז ברוטב שמנת סויה

מאת: - התשובה לבעיות עיכול, כולסטרול ועוד
מנת פסטה טבעונית, טעימה ומפנקת. מושלמת גם למי שקשה לו לוותר על מוצרי חלב!

פסטת אורז ברוטב שמנת סויה ופטריות. צילום: pixabay

Jeliat_In

אחד האתגרים של כל מי שעובר לאורח חיים בריא זה לוותר על הפחמימות המוכרות והאהובות.

המתכון הבא מהווה פתרון לעניין – פסטת אורז מלא עם שמנת סויה טבעונית. והטעם? מושלם.

למתכוני פסטה בריאים נוספים:

פסטה מג'דרה

מאפה פסטה כוסמין ותירס

פסטה פומודורה רואו

מתכון פסטת אורז ברוטב שמנת סויה

מצרכים:

1 קופסת פסטת אורז מלא

1 בצל בינוני

6 עגבניות שרי

חבילת פטריות פורטובלו קטנות

2 בטטות קטנות

1 מיכל שמנת סויה

צרור בזיליקום

תבלין קארי

חצי כוס מים

מלח ופלפל, לפי הטעם

אפשר להוסיף טופו, אם אוהבים

הוראות הכנה:

מבשלים את הפסטה למשך 7 דקות במים רותחים, ומסננים.

קוצצים את הבצל והעגבניות וחותכים לקוביות את הבטטה והפטריות.

משחימים את הבצל בסיר נפרד, מוסיפים את העגבניות לסיר ואחריהן גם את הבטטה והפטריות.

מוסיפים תבלינים – קארי ומעט מלח ופלפל.

מוסיפים את השמנת וחצי כוס מים.

מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.

מוסיפים את הבזיליקום והערמונים וממשיכים לבשל על אש קטנה.

כשהבטטה מתרככת והרוטב מצטמצם מכבים את האש.

מצננים מעט ומערבבים יחד עם הפסטה.

צרו קשר עם BARYA מבית הודיה מלכה - עושים ריסטרט לבריאות שלך



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו