Bari15_Fly
LiveWell_Fly

פילאף קינואה עם גרגרי חומוס ושקדים

מאת: רומי חוכמה, אירדיולוגית ונטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

חומרים:

– 2 כפות מים.
– בצל קצוץ.
– מקל קינמון.
– 4 תרמילי הל.
– 2 שיני שום כתושות.
– פלפל אדום קצוץ.
– 2 קישואים פרוסים.
– 225 גרם קינואה.
– 600 מ"ל מים + 2 כפות אבקת מרק ירקות (אורגנית).
– 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים.
– 60 גרם שבבי שקדים.
– 60 גרם גרעיני דלעת.
– חופן פטרוזליה או כוסברה.

ההכנה:

– חממו את 2 כפות המים בסיר ואז אדו קלות במשך 2 דקות את הבצל עם הקינמון ותרמילי ההל.
– הוסיפו את השום, הפלפל והקישואים ובשלו עוד 2 דקות.
– הוסיפו את הקינואה, מרק הירקות ואת גרגירי החומוס.
– ערבבו והביאו לרתיחה.
– הנמיכו את האש ובשלו במשך 20 דקות עד שהנוזלים ייספגו והקינואה תתבשל.
– שימו את הפילאף בקערת הגשה. פזרו מעל את השקדים ואת גרעיני הדלעת וקשטו בפטרוזיליה או כוסברה קצוצה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו