פטריות פורטובלו ממולאות בגבינה
מאת: שירלי בר, שפית רואו פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים למשרה פטריות:
4\1 כוס רוטב סויה או תמרי אורגני
2 כפות שמן שומשום בכבישה קרה
4\1 כוס מים
ההשרייה:
הכניסו למשרה 3 פטריות פורטבלו והשרו אותם למשך שעה אחת לפחות.
המצרכים לגבינה:
1 כוס שקדים קלופים ומושרים למשך 8 שעות
12-10 אגוזי ברזיל מושרים
1 כף שימרי בירה
מיץ של חצי לימון
קמצוץ מלח ים טבעי או מלח הימלאיה
1 כוס מים
ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים לבלנדר וערבבו היטב. הגבינה המתקבלת אמורה להיות רכה וקטיפתית. במידה והמרקם סמיך מידי, הוסיפו מעט מים.
מלאו את הפטריות בגבינה, פזרו מלמעלה עגבניות חתוכות ועלי תימין טריים, או כל ירק אחר שמתחשק לכם.