Bari15_Fly
Bari15_Fly

פאי תפוחים raw

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

פאי תפוחים raw

 

לשכבת הבסיס
3 כוסות שקדים לא קלויים
כוס תמרים מסוג מג'הול מושרים ל- 30 דקות

 

למילוי
7 תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
בננה, מקולפת, פרוסה לעיגולים דקים
כוס תמרים, מושרים ל – 30 דקות
כוס כוס צימוקים, מושרים ל- 20 דקות
כפית קינמון
מיץ מלימון אחד

 

להכנת הבסיס:

 

להכניס שקדים ותמרים למעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה.

 

לשטח בתבנית פאי עגולה ולהדק.

 

להכנת המילוי:

 

לערבל את כל המרכיבים במעבד מזון.
לצקת את תערובת המילוי על שיכבת הבסיס ולהגיש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו