עוגת שעורה וסילאן
מאת: אלומה גלזר-דותן, יועצת לתזונה טבעית, צמחי מרפא, צמחי באך ובוטניקה כללית
זמן קריאה: < 1 דקה
עוגת שעורה וסילאן
החומרים:
1 כוס קמח שעורה / כוסמין
3/4 כוס מילאן
2 כפיות מיץ לימון
6 ביצים
אופן ההכנה:
לתוך קערה מכניסים קמח, סילאן ו-6 חלמוני ביצים ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים לתערובת שבקערה.
מוסיפים 2 כפיות מיץ לימון.
אופים בתבנית מוארכת בחום של 150 מעלות, במשך 45 דקות.