עוגת מנגו ויוגורט
שיא הקיץ ואי אפשר לעמוד בפיתוי של הפרי המתוק והטעים הזה – המנגו.
בשיטה שפתחתי i LOVE eat , שיטה לירידה במשקל ואורח חיים בריא, ניתן לאכול כמעט הכל, לרבות מנגו , ולרדת במשקל. הסוד הוא בשילוב הנכון בתפריט היומי ובמינונים המתאימים לכל אחת. המתכון הבא הוא סופר טעים ויכול לשמש כארוחת ביניים מפנקת או כקינוח ליום שישי.
שימו לב – זמן ההכנה הוא יומיים מראש ולכן עליכם להיערך בהתאם.
חומרים:
ליטר יוגורט
חצי חבילה של שמנת לבישול
4 מנגו
2 כפות סוכר חום
אופן הכנה:
יומיים לפני הגשה-
שופכים את תכולת היוגורט לבד חיתול ונותנים לנוזלים לטפטף, במקרר בתוך קערה .
יום לפני הגשה-
מקלפים וחותכים את המנגו לרצועות. מסדרים בכלי הגשה עם שולים
מערבבים את היוגורט עם 1/2 חבילה שמנת לבישול ומסדרים מעל המנגו
מפזרים מעל 2 כפות של סוכר חום
מקררים 24 שעות. מגשים
*זהירות אי אפשר להפסיק לאכול את זה.